Foszlós mogyorókrémes rugelach: puha kelt tésztából készülnek a kis kiflik
A rugelach foszlós kelt tésztából készül, és sokféle tölteléket használhatsz hozzá. Mogyorókrémmel megkenve is ellenállhatatlan.
Összesen 427 találat.
A rugelach foszlós kelt tésztából készül, és sokféle tölteléket használhatsz hozzá. Mogyorókrémmel megkenve is ellenállhatatlan.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Adj egy csavart a régi kakaós csigának, és tegyél a töltelékébe narancslekvárt! A végeredmény magáért beszél majd.
Bögrésen is elkészítheted a hajtogatott sajtos pogácsát, ami így még egyszerűbb lesz.
A foszlós csokis kiflik kelt tésztából készülnek, és gazdag, csokis tölteléket rejtenek.
Ha így készíted a krumplis pogácsát, foszlós, puha és ellenállhatatlan lesz.
A teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből készült Margherita-pizzától az alakodat sem kell féltened.
Ezzel a módszerrel dagasztás nélkül is ropogós héjú, foszlós parasztkenyeret készíthetsz.
A cigány kenyér, vagyis a punya vajas tésztából készül, és szeletelés helyett kézzel szokták törni.
A házi krumplis zsemle héja ropogós, belül pedig puha, foszlós.
A lekváros rácsos rúd ropogtatását egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A kelt tésztából készült pizzás pogácsa a fűszeres paradicsompürének és a sajtnak köszönheti nagyszerű ízét.
A sok-sok vajjal rétegzett sajtos croissant otthon is elkészíthető - és abbahagyhatatlan.
A házi készítésű, teljes kiőrlésű kifli ropogós és egészséges.
Nem kell péknek lenned ahhoz, hogy magad is isteni finom házi rozskenyeret süss.
Olcsón is készíthetsz nagyon finom sütiket, legyen szó kelt tésztáról, gyúrt vagy kevert sütiről.
A puha kelt tésztából készült, házi kakaós kalács otthon készítve a legfinomabb.
Te is süthetsz otthon igazi, régimódi kovászos kenyeret. Ha egyszer rákapsz, ezentúl mindig így készíted majd.
A legfinomabb kenyér nem élesztővel, hanem otthon nevelt házi kovásszal készül.
A hagyományos kelt tésztából készült mákos tekercs eteti magát, annyira finom.
Otthon is tudsz tökéletes, puha kefires lángost készíteni, ami bőven felveszi a versenyt a Balaton-partival.
A pihe-puha lekváros kifli mindig jólesik reggelire vagy uzsonnára.
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
A nápolyi sokak szerint a legfinomabb pizza. Otthon is elkészítheted, ha néhány alapszabályt figyelembe veszel.
A frissen sült házi bagett a legfinomabb alapanyag reggelire, tízóraira.
A sörkifli tésztája kívül puha, belül pedig nagyon finom, foszlós.
A következőkben lépésről lépésre mutatjuk meg neked a kelt tészta alapreceptjét, amelynek segítségével te is mennyei péksüteményeket készíthetsz.
A kakaós csíkokkal díszített márványos kuglóf most a hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül.
Teljes kiőrlésű lisztből is nagyon finom pizzát tudsz készíteni, amit utána tetszőleges feltéttel kínálhatsz.
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.